ETYS Serija - In Tamburu
Ponujamo vertikalno in horizontalno mesno bobnasto napravo, ki jo proizvajamo z naslednjimi lastnostmi:
- Kapaciteta obdelave izdelkov od 300 do 1.000 kg na uro
- Hladilna
- Mešanje s pomočjo žlice
- Premikanje mešanice in praznjenje izdelkov
S temi lastnostmi naše naprave zagotavljajo izdelek,
- Mariniranje / Marinirano
- Zmehča meso.
- Meša ga
- Kot počitek za 36 ur
- Pospeši proizvodni proces
- Stekleničeno / Pripravljeno za kuhanje
- Vakumsko
- Omogoča transport brez prekinitve hladne verige.
Naš vakuumski boben za izdelke je zasnovan za masažo in zmehčanje izdelkov, kot so šunka, ramena, ribeye, sirloin itd., pod vakuumom. S svojo cilindrično obliko in notranjo strukturo v ribji kost, zagotavlja enakomerno homogenizacijo izdelka. S širokim razponom nastavitvenega avtomatizacijskega sistema glede na povpraševanje zagotavlja povečano končno proizvodnjo in najboljše vezanje beljakovin na meso.